Ar Biti fano bez limita!

Bite savējiem uzsauc bezlimita internetu hokeja čempionāta laikā!
#kopāspēks

Viegli pieslēgt

Sūti SMS ar kodu FANO uz 1600 un lieto bezlimita internetu līdz 30. jūnijam!

Pieslēdz, kad gribi

Pieslēdz bezlimita internetu jebkurā brīdī hokeja čempionāta laikā līdz 6. jūnijam!

No Kolkas līdz Daugavpilij

Baudi bezlimita internetu jebkurā vietā Latvijā!

Lieto, kā vēlies

Patīk hokeja dēkas vai citi interneta prieki - baudi kā vien vēlies!

Pie Bites izdevīgāk

Seko līdzi hokeja jaunumiem un spēlēm vienmēr un visur savā jaunajā Samsung Galaxy S20 FE telefonā.

Pirkt tagad

#kopāspēks

Hokejs ir viens no mīlētākajiem sporta veidiem Latvijā, un ne velti, jo hokejā spilgti redzam komandas darbu, izcilību un degsmi iet uz mērķi. Tās ir tradīcijas, emocijas un īpašs #kopāspēks. Arī BITEI šīs visas ir ļoti saprotamas un svarīgas vērtības, tāpēc jau četrus gadus mums ir tas gods būt par Latvijas hokeja valstsvienību Lielfanu.

Uzskatām, ka ilgtermiņa sadarbība ir pareiza spēles stratēģija, tāpēc BITE ir nolēmusi palielināt jaudu hokejam Latvijā, turpinot būt izlases Lielfans, kā arī kļūt par pirmo oficiālo partneri Pasaules čempionātam hokejā, kas 2021. gadā notiks Latvijā.

Par hokeju, par Latviju – lai #kopāspēks ceļā uz uzvaru!

Kad valstis mērojas spēkiem hokejā, to lielums, iedzīvotāju skaits vai slavenību spožums nav no svara. Īstais spēks slēpjas komandas vienotībā, kaislīgajā fanu atbalstā un kopējā ticībā uzvarai. Hokejā to pazīst kā #LauvasSirds.

Šī pārliecība ir tuva arī BITEI, kuras komanda aizrautīgi ieklausās cilvēkos ar vēlmi saprast viņu vajadzības, lai kopā ar viņiem radītu vērtīgus risinājumus.

BITE ir sajutusi un novērtējusi sabiedrības un hokeja saimes jaudu. Mēs ticam, ka komanda, fani un BITE kopīgiem spēkiem sasniegs arvien jaunus augstumus, tādēļ lepojamies, ka esam Latvijas hokeja valstsvienību Lielfans.

Spēļu kalendārs

Nothing to show