Защита персональных данных

Для получения дополнительной информации об обработке и защите персональных данных, пожалуйста, свяжитесь со специалистом по защите данных из Bite по электронной почте: privacy@bite.lv

Ответ был полезен?

Для каких целей осуществляется видео- и фотосъемка мероприятий SIA BITE Latvija?

Видео- и фотосъемка мероприятий и общественных мест осуществляется с целью популяризации образа общества с ограниченной ответственностью SIA BITE Latvija (далее в тексте - Bite) и (или) группы BITE, разработанных ими предложений и продуктов. Компания Bite обладает законным правом обрабатывать персональные данные, полученные на организованных ею мероприятиях, в общественных местах и (или) на других публичных мероприятиях, организованных третьими лицами.

 

Что происходит с полученными фото- и видеозаписями?

Bite хранит видеозаписи и фотоснимки и может распоряжаться ими до наступления следующих моментов:
• до достижения цели обработки персональных данных;
• пока данные не устареют и не утратят актуальность для популяризации имиджа, продуктов и услуг Bite.

В случае выполнения какого-либо из вышеуказанных критериев фото- и видеозаписи удаляются.

Полученные фото- и видеозаписи могут передаваться следующим категориям получателей:
• уполномоченным сотрудникам Bite;
• предприятиям группы Bite. Подробная информация о предприятиях группы Bite опубликована на сайте www.bite.lv в разделе «Юрист просил передать» — «Деловые партнеры Bite»;
• другим деловым партнерам Bite, которые обеспечивают популяризацию образа Bite.

Кроме того, фото- и видеозаписи могут передаваться учреждениям досудебного расследования, субъектам оперативной деятельности, органам государственной безопасности и прокуратуре для получения доказательств по уголовным делам, а также судам для получения доказательств по рассматриваемым делам.

 

Ваши права

Вы вправе обратиться в Bite и потребовать предоставить доступ к своим персональным данным. При таком запросе Вам необходимо предоставить информацию, позволяющую недвусмысленно идентифицировать Вас на фото- и видеозаписи, например описание Вашего внешнего вида во время видеозаписи или фотографирования.

Вы вправе:
1)    узнать, какие именно физические или юридические лица в течение определенного периода получали от Bite сведения о Вас. Bite не имеет права предоставлять Вам информацию о государственных учреждениях, направляющих уголовный процесс, субъектах оперативной деятельности или других органах, разглашение сведений о которых запрещено законом;
2)    возразить против обработки своих персональных данных. Об этом Вам необходимо сообщить нам в письменной форме, например, отправив письмо по почте или электронной почте. В этом случае просим направлять возражения на электронный адрес info@bite.lv или письмом на физический адрес SIA BITE Latvija, регистрационный номер 40003742426, юридический адрес: LV-1005, г. Рига, ул. Уриекстес, 2а—24;
3)    потребовать удалить персональные данные или ограничить обработку персональных данных, если они больше не нужны в целях, для которых они собраны и обрабатывались («право на забвение»);
4)    обратиться к специалисту по защите данных Bite для получения информации об обработке персональных данных клиента и их защите. Информация о специалисте Bite по защите данных опубликована на сайте Bite по адресу www.bite.lv в разделе «Юрист просил передать»;
5)    Обратиться в Bite или учреждение, надзирающее за обработкой персональных данных (Государственную инспекцию данных, www.dvi.gov.lv) по вопросам обработки персональных данных.

 

Видео и фотосъёмка в мероприятиях в Bite

Ответ был полезен?

1. Personas datu pārzinis
SIA “BITE Latvija” (turpmāk – Bite), reģ.Nr.40003742426, juridiskā adrese: Uriekstes iela 2A-24, Rīga, LV-1005, tālrunis 1601, e-pasts: info@bite.lv, personas datu pārzinis videonovērošanai Bites Privātpersonu apkalpošanas nodaļā un birojā Uriekstes ielā 2A, Rīgā, kā arī videonovērošanai Bites salonos (papildus informācija par Bites saloniem pieejama: https://www.bite.lv/lv/bite-saloni). 
turpmāk abi pārziņi kopā un katrs atsevišķi saukti – Bite.

2. Personas datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija: privacy@bite.lv

3. Personas datu apstrādes nolūks: noziedzīgu nodarījumu novēršana vai atklāšana saistībā ar īpašuma aizsardzību un personu vitāli svarīgu interešu, tajā skaitā dzīvības un veselības aizsardzība.

4. Personas datu apstrādes tiesiskais pamats: videonovērošanas procesā iegūto personas datu apstrāde ir nepieciešama Pārziņa leģitīmo interešu ievērošanai. Videonovērošana tiek veikta ar nolūku aizsargāt Bites un tās klientu intereses, pēc iespējas ātrāk novērst un atklāt noziedzīgu, pret Biti vai tās īpašumu vērstu nodarījumu, kā arī, lai nodrošinātu personu vitāli svarīgu interešu, tajā skaitā dzīvības un veselības aizsardzību.

5. Personas datu kategorijas: videonovērošanas ieraksti un attēli - personas attēls (izskats, uzvedība), personas attēla ieraksta vieta (telpa, kameras atrašanās vieta), personas attēla ieraksta laiks (datums, laiks).

6. Personas datu saņēmēju kategorijas: videonovērošanas rezultātā iegūtie personas dati bez tiesiskā pamata netiek nodoti trešajai personai. Videonovērošanas ieraksti tiek nodoti sadarbības partnerim SIA “ITECH”, reģistrācijas numurs 40003603004, pamatojoties uz noslēgto līgumu videonovērošanas nolūka sasniegšanai. Videonovērošanas ieraksti saskaņā ar normatīvo aktu prasībām var tikt nodoti izmantošanai pirmstiesas izmeklēšanas iestādēm, operatīvās darbības subjektiem, valsts drošības iestādēm, prokuratūrai,  kā arī tiesām, lai iegūtu pierādījumus izskatāmajās lietās.​​​​​​​

7. Personas datu nodošana uz trešo valsti un automatizētu lēmumu pieņemšana: videonovērošanas rezultātā iegūtie personas dati uz trešo valsti netiek nodoti. Automatizēta lēmumu pieņemšana videonovērošanas procesā netiek veikta.

8. Personas datu glabāšanas termiņš: videonovērošanas rezultātā iegūtie dati tiek uzglabāti līdz 3 (trīs) mēnešiem. Pēc šī termiņa videoieraksti tiek dzēsti, izņemot gadījumus, ja ir noticis noziedzīgs nodarījums, tad videonovērošanas dati var tikt uzglabāti līdz izmeklēšanas pabeigšanai (piemēram, līdz brīdim, kad spēkā stājies tiesas spriedums).​​​​​​​

9. Datu subjekta tiesības: Jums ir tiesības piekļūt saviem datiem, lūgt tos dzēst, kā arī iesniegt sūdzību fizisko personu datu uzraudzības iestādei – Datu valsts inspekcijai. Pieprasot piekļuvi Jūsu personas datiem, Jums ir jāsniedz informācija, kas ļauj Jūs nepārprotami identificēt videoierakstā - piemēram, laika posms, kurā Jūs bijāt videonovērošanas kameras redzeslokā. 

Lai saņemtu plašāku informāciju par klienta personas datu apstrādi un to aizsardzību, Jūs varat vērsties pie Bites datu aizsardzības speciālista.

Ответ был полезен?

•    Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Baltcom", reģ.Nr. 40003005264, juridiskā adrese Rīga, Latgales iela 322, LV-1063, Darbības veids – Televīzijas programmu izstrāde un apraide, kabeļu telekomunikācijas pakalpojumi, elektroenerģijas tirdzniecība;
•    SIA "TeleTower", reģ.Nr.40103257495, juridiskā adrese Rīga, Uriekstes iela 2A - 24, LV-1005, Darbības veidi - Sava vai nomāta nekustamā īpašuma izīrēšana un pārvaldīšana un telekomunikācijas pakalpojumi;
•    SIA "UNISTARS", reģ.Nr.40003482318, juridiskā adrese Rīga, Brīvības iela 97, LV-1001, Darbības veids - Bezvadu telekomunikācijas pakalpojumi;
•    AS TV Play Baltics Latvijas filiāle, reģ.Nr.40103238282, juridiskā adrese Rīga, Dzelzavas iela 120G, LV-1021, Darbības veidi - Televīzijas programmu izstrāde un apraide un telekomunikācijas pakalpojumi;
•    SIA "All Media Latvia", reģ.Nr.40103065880, juridiskā adrese Rīga, Dzelzavas iela 120G, LV-1021, Darbības veids - Televīzijas programmu izstrāde un apraide;
•    AS TV PLAY BALTICS EESTI, reģ.Nr.10308880, juridiskā adrese Peterburi tee 81 Tallinn Harjumaa 11415, Igaunija, Darbības veidi - Televīzijas programmu izstrāde un apraide un telekomunikācijas pakalpojumi;
•    ALL MEDIA AS EESTI, reģ.Nr.10014747, juridiskā adrese Peterburi tee 81 Tallinn Harjumaa 11415, Igaunija, Darbības veids - Televīzijas programmu izstrāde un apraide;
•    All Media Lithuania, UAB, reģ.Nr.121393020, juridiskā adrese Kalvarijų g. 135, LT-08221 Vilnius, Lietuva, Darbības veids - Televīzijas programmu izstrāde un apraide;
•    Bitė Lietuva, UAB, reģ.Nr.110688998, juridiskā adrese Žemaitės g. 15, LT-03504 Vilnius, Lietuva, Darbības veidi - Bezvadu telekomunikācijas pakalpojumi, Citi telekomunikācijas pakalpojumi.

Ответ был полезен?

SIA “BITE Latvija” ir tiesības piesaistīt arī citus šeit neminētus sadarbības partnerus (tai skaitā, patstāvīgus personas datu pārziņus, personas datu apstrādātājus un apakš apstrādātājus, kam ir tiesības saņemt SIA “BITE Latvija” klientu un/vai to pārstāvju personas datus), lai SIA “BITE Latvija” nodrošinātu pakalpojuma sniegšanu klientam (piemēram, apakšuzņēmēji, datu centru īpašnieki, objektu īpašnieki u.c.), vai nodrošinātu uzņēmuma iekšējos procesus (piemēram, auditori, juridisko pakalpojumu sniedzēji, IT pakalpojumu sniedzēji, parādu piedziņas uzņēmumi plānotas sadarbības ietvaros u.c.). 
Personas dati šiem saņēmējiem tiek sniegti tikai, lai SIA “BITE Latvija” sasniegtu iepriekš minētos nolūkus un saskaņā ar noslēgtajiem personas datu apstrādes līgumiem, kuros apspriesti konkrēti datu apstrādes noteikumi un noteikti atbilstoši organizatoriski un tehniski pasākumi, kas atbilst konfidencialitātes un drošības prasībām.
 

Parādu piedzinēji:
•    SIA "CREDITREFORM LATVIJA", reģ.Nr.40003255604, juridiskā adrese Rīga, Skanstes iela 50, LV-1013 •    SIA "GelvoraSergel", reģ.Nr. 40103837691, juridiskā adrese: Rīga, Cēsu iela 31 k-3, LV-1012, Darbības veidi - Citas finanšu pakalpojumus papildinošas darbības, izņemot apdrošināšanu un pensiju uzkrāšanu, Iekasēšanas aģentūru un kredītbiroju pakalpojumi
•    SIA “JULIANUS INKASSO LATVIJA”, reģ.Nr.40003717522, juridiskā adrese: Turaidas iela 3, Rīga, LV-1039,  Darbības veidi - parādu piedziņa



Kredītinformācijas biroji:
•    AS "CREFO Birojs", reģ.Nr.40103947718, juridiskā adrese Rīga, Skanstes iela 50, LV-1013


Parādvēstures datubāzes turētāji:
•    SIA "CREDITREFORM LATVIJA", reģ.Nr.40003255604, juridiskā adrese Rīga, Skanstes iela 50, LV-1013


Prasījumu tiesību cedēšanas uzņēmumi:
•    AS Inbank Filialas, reģistrācijas Nr.305340173, juridiskā adrese Kareiviu iela 11B, 09109 Viļņa, Lietuva, Darbības veidi - Finanšu pakalpojumi, Bankas, banku operācijas, Investīciju aktivitātes
•    SIA "Inbank Latvia", vienotais reģistrācijas Nr.40103821436, juridiskā adrese: Akmeņu iela 14, Rīga, LV-1048, Darbības veidi - Citi kreditēšanas pakalpojumi
•    SIA "GS Core", reģ.Nr. 40203304955, juridiskā adrese: Rīga, Cēsu iela 31 k-3, LV-1012, Darbības veidi - Iekasēšanas aģentūru un kredītbiroju pakalpojumi
•    AS “AKTIVA PORTFOLIO”, reģ.Nr.16013522, juridiskā adrese: Harjumaa, Tallinn linn, A. Weizenbergi tn 20, 10150, Darbības veidi - Iekasēšanas aģentūru un kredītbiroju pakalpojumi


Sadarbības partneri:
•    UAB “BITE Lietuva”, reģ.Nr. 110688998, juridiskā adrese Viļņa, Žemaites gatve 15, lT03504, Lietuva, Darbības veids - Telekomunikāciju pakalpojumu sniegšana; SIA “BITE Latvija” 100% kapitāldaļu īpašniece
•    AS "Swedbank", reģ.Nr.40003074764, juridiskā adrese Rīga, Balasta dambis 15, LV-1048, Darbības veids - Cita monetārā starpniecība
•    AS "SEB banka", reģ.Nr.40003151743, juridiskā adrese Ķekavas nov., Ķekavas pag., Valdlauči, Meistaru iela 1, LV-1076, Darbības veids - Cita monetārā starpniecība
•    AS "Citadele banka", reģ.Nr.40103303559, juridiskā adrese Rīga, Republikas laukums 2A, LV-1010, Darbības veidi - Cita monetārā starpniecība, Citi kreditēšanas pakalpojumi, Monetārā starpniecība
•    AS "Luminor Bank", reģ.Nr.40003024725, juridiskā adrese Rīga, Skanstes iela 12, LV-1013, Darbības veids - Cita monetārā starpniecība
•    Lloyd’s Insurance Company S.A. Juridiskā adrese: Bastion Tower, Marsveldplein 5, 1050 Brisele, Beļģija, Darbības veids – Apdrošināšanas pakalpojumu sniegšana
•    VAS “Latvijas Pasts”, reģ.Nr.40003380477, juridiskā adrese Mārupes nov., Lidosta "Rīga", Ziemeļu iela 10, LV-2167, Darbības veids - Pasta darbība saskaņā ar vispārējā pakalpojuma pienākumu
•    SIA "Tele2", reģ.Nr.40003272854, juridiskā adrese Rīga, Dēļu iela 5, LV-1004, Darbības veids - Bezvadu telekomunikācijas pakalpojumi
•    SIA "Latvijas Mobilais Telefons", reģ.Nr.50003050931, juridiskā adrese Rīga, Ropažu iela 6, LV-1039, Darbības veidi - Bezvadu telekomunikācijas pakalpojumi, Citi telekomunikācijas pakalpojumi
•    LMT Retail & Logistics SIA, reģ.Nr.40103148504, juridiskā adrese Rīga, Ropažu iela 6, LV-1039, Darbības veids: Telekomunikāciju iekārtu mazumtirdzniecība specializētajos veikalos
•    SIA "Tet", reģ.Nr.40003052786, juridiskā adrese     Rīga, Dzirnavu iela 105, LV-1011, Darbības veids - Kabeļu telekomunikācijas pakalpojumi
•    AS "Telekom Baltija", reģ.Nr.40003454545, juridiskā adrese Rīga, Burtnieku iela 39, LV-1084, Darbības veids - Bezvadu telekomunikācijas pakalpojumi
•    SIA "DIVI grupa", reģ.Nr.40003803059, juridiskā adrese Rīga, Avotu iela 40 - 33, LV-1009, Darbības veidi - Citi informācijas tehnoloģiju un datoru pakalpojumi, Datorprogrammēšana, konsultēšana un saistītas darbības
•    AS “UnifiedPost”, reģ.Nr.40003380477, juridiskā adrese Rīga, Dēļu iela 4, LV-1004, Darbības veidi - Datu apstrāde, uzturēšana un ar to saistītās darbības, Citur neklasificēti profesionālie, zinātniskie un tehniskie pakalpojumi
•    AS “Fitek”, reģ.Nr.40003380477, juridiskā adrese Rīga, Dēļu iela 4, LV-1004, Darbības veidi - Datu apstrāde, uzturēšana un ar to saistītās darbības, Citur neklasificēti profesionālie, zinātniskie un tehniskie pakalpojumi
•    AS UNISTOCK, reģ.Nr. 50003019251, juridiskā adrese Rīga, Buļļu iela 74, LV-1067, Darbības veidi - Uzglabāšana un noliktavu saimniecība
•    SIA "DPD Latvija", reģ.Nr.40003393255, juridiskā adrese Rīga, Uriekstes iela 8A, LV-1005, Darbības veids - Citas pasta un kurjeru darbības
•    SIA "CITY EXPRESS", reģ.Nr.40003473739, juridiskā adrese Rīga, Rūpniecības iela 5 - 20, LV-1010, Darbības veids - Citas pasta un kurjeru darbības
•    SIA "MTTC Latvija", reģ.Nr.40003893480, juridiskā adrese Rīga, Zemitāna iela 2B, LV-1012, Darbības veids - Sakaru iekārtu remonts
•    SIA "Dentsu Aegis Network Latvia", reģ.Nr.:4000334304, juridiska adrese 2Brīvības gatve 214 B, Riga, Latvia LV-1039. Darbības veids - Mārketinga aktivitāte
•    “Aon Baltic” UADBB, reģ.Nr.110591289, juridiskā adrese A. Goštauto St. 40B, Vilnius, LT, Darbības veids - Apdrošināšanas aģentu un brokeru darbība
•    “Compensa Vienna Insurance Group” ADB Latvijas filiāle, reģ.Nr.40103942087, juridiskā adrese Rīga, Vienības gatve 87H, LV-1004, Darbības veids – Apdrošināšana
•    SIA "SOMESE Baltic", reģ.Nr. 40103207278, juridiskā adrese Rīga, Brīvības iela 103 - 4, LV-1001, Darbības veids - Reklāmas aģentūru darbība
•    Allterco Robotics, reģ.Nr. 0026291955, juridiskā adrese 109 BULGARIA BLVD. LV.8 1404 SOFIA, Bulgārija, Darbības veids – Telekomunikācijas pakalpojumi 
•    Mobileum Inc, juridiskā adrese 20813 Stevens Creek Blvd Suite 200 Cupertino, CA 95014 Amerikas Savienotās Valstis, Darbības veids - Datu analīzes risinājumu izstrāde
•    MobiGW OÜ, reģ.Nr. 12585425, juridiskā adrese Akadeemia tn 3 Tartu linn, Tartu linn Tartu maakond 51003, Igaunija, Darbības veids - Citas informācijas tehnoloģijas un datoru pakalpojumi
•    Verozona, UAB, reģ.Nr. 226040370, juridiskā adrese Antakalnio g. 84, Vilnius 10204, Lietuva, Darbības veids – Norēķinu pakalpojumi
•    Laika Mobile Connectivity Oy, reģ.Nr.2078418-0, juridiskā adrese Bulevardi 7, 00120 Helsinki, Somija, Darbības veids - Mobilo norēķinu pakalpojumu agregātors
•    "Link Mobility" SIA – reģ.Nr.40003558745, juridiskā adrese Rīga, Kronvalda bulvāris 3 - 1, LV-1010, Darbības veidi - ¬Citi telekomunikācijas pakalpojumi
•    SIA "SMS ONLINE", reģ.Nr.40103291601, juridiskā adrese Rīga, Gustava Zemgala gatve 80 - 154A, LV-1039, Darbības veidi - Citi telekomunikācijas pakalpojumi, Citur neklasificēti informācijas pakalpojumi
•    CDR SIA, reģ.Nr.50203006391, juridiskā adrese Rīga, Jūrkalnes iela 1, LV-1046, Darbības veidi - Citi telekomunikācijas pakalpojumi, Reklāmas aģentūru darbība
•    Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Sales.lv", reģ.Nr.40103240056, juridiskā adrese Rīga, Dzirnavu iela 37 - 62, LV-1010, Darbības veidi - Citi telekomunikācijas pakalpojumi, Reklāmas aģentūru darbība, Datu apstrāde, uzturēšana un ar to saistītās darbības
•    Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "CSC TELECOM", reģ.Nr.40003611196, juridiskā adrese Rīga, Cēsu iela 31 k-3, LV-1012, Darbības veidi - Kabeļu telekomunikācijas pakalpojumi
•    SIA "T2R", reģ.Nr.40103242606, juridiskā adrese Rīga, Bieķensalas iela 26, LV-1004, Darbības veidi - Citi telekomunikācijas pakalpojumi
•    Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Mobilly", reģ.Nr.40003654405, juridiskā adrese Rīga, Dzirnavu iela 91 k-3 - 20, LV-1011, Darbības veidi - Citas finanšu pakalpojumus papildinošas darbības, izņemot apdrošināšanu un pensiju uzkrāšanu, Cita monetārā starpniecība
•    Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Mobīlie pakalpojumi", reģ.Nr.40003678583, juridiskā adrese Jaunpils nov., Jaunpils pag., Jaunpils, "Ezermāja" - 7, LV-3145, Darbības veidi - Datu apstrāde, uzturēšana un ar to saistītās darbības, Interneta portālu darbība, Citi telekomunikācijas pakalpojumi
•    Nowa OÜ, reģ.Nr.11498055, juridiskā adrese Narva mnt 7b Kesklinna linnaosa, Tallinn Harju maakond 10117, Igaunija, Darbības veids - Bezvadu telekomunikāciju darbības
•    Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "VERTEX LV", reģ.Nr.50003866501, juridiskā adrese Daugavpils, Jātnieku iela 77A - 24, LV-5410, Darbības veids - Bezvadu telekomunikācijas pakalpojumi, Interneta portālu darbība
•    Akciju sabiedrība "Latvenergo", reģ.Nr.40003032949, juridiskā adrese Rīga, Pulkveža Brieža iela 12, LV-1010, Darbības veids - Elektroenerģijas ražošana, Elektroenerģijas tirdzniecība
•    Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "INTERNET", reģ.Nr.40003411866, juridiskā adrese Rīga, Vasaras iela 7 - 25, LV-1048, Darbības veids - Interneta portālu darbība, Kabeļu telekomunikācijas pakalpojumi
•    REPLACE OÜ, reģ.Nr.12703942, juridiskā adrese Killustiku põik 1 Vahi alevik, Tartu vald Tartumaa 60534, Darbības veids - Elektronisko ierīču un telekomunikāciju iekārtu un to daļu vairumtirdzniecība
•    SIA "DATU TEHNOLOĢIJU GRUPA", reģ. Nr.50003459811, juridiskā adrese Rīga, Ganību dambis 24A - 52, LV-1005, Darbības veids - Citi telekomunikācijas pakalpojumi, Bezvadu telekomunikācijas pakalpojumi
•    Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "STANDOUT", reģ. Nr. 40103668473, juridiskā adrese Rīga, Blaumaņa iela 5A - 9, LV-1011, Darbības veids - Datorprogrammēšana un Datu apstrāde, uzturēšana un ar to saistītās darbības
•    TeleConnect CZ s.r.o., reģ. Nr.28948556, juridiskā adrese Husitská 502/36, Prāga 3 - Žižkov, 13000, Čehija, Darbības veidi - Elektronisko sakaru pakalpojumu nodrošināšana
•    COGNIZANT WORLDWIDE LIMITED, reģ. Nr.07195160, juridiskā adrese 1 Kingdom iela, Paddington Central, Londona W2 6BD, Apvienotā Karaliste, Darbības veids - Informācijas tehnoloģiju konsultācijas, Citas informācijas tehnoloģiju darbības
•    Telekom Deutschland GmbH, reģ.Nr. Bonn HRB 5919, juridiskā adrese: Landgrabenweg 151 53227 Bonn, Vācija, Darbības veids – Bezvadu telekomunikāciju pakalpojumi, telekomunikāciju iekārtu mazumtirdzniecība specializētajos veikalos, datorprogrammēšana, konsultācijas un ar to saistītās darbības, citi finanšu pakalpojumi, izņemot apdrošināšanu un pensiju finansēšanu
•    Valsts akciju sabiedrība "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs", reģ.Nr. 40003011203, juridiskā adrese: Rīga, Ērgļu iela 14, LV-1012, Darbības veids - Bezvadu telekomunikācijas pakalpojumi
•    SIA “KSK IT”, reģ.Nr. 40003840017, juridiskā adrese: Rīga, Ozolu iela 7 - 68, LV-1005, Darbības veidi - Citi informācijas tehnoloģiju un datoru pakalpojumi
•    CV Keskus OÜ Latvia filiāle, reģ.Nr.40103340907, juridiskā adrese: Skanstes iela 7 k-1, Rīga, LV-1013, Sadarbības veids - gada abonaments vakanču izvietošanai
•    SIA “CV-Online Latvia”, reģ.Nr.40003480317, juridiskā adrese: Baznīcas iela 20/22 - 30, Rīga, LV-1010, Sadarbības veids - gada abonaments vakanču izvietošanai
•    SIA “RAIT Custom Research Baltic”, reģ.Nr.43603018688, juridiskā adrese: Kalpaka bulvāris 10 - 1, Rīga, LV-1050, Sadarbības veidi  - tirgus izpētes un mārketinga pētījumu pakalpojumi; darbinieku apmierinātības pētījumi

Ответ был полезен?

Правила обработки данных физических лиц (для ИKT-услуг) можно посмотреть здесь.
* По запросу клиента Bite предоставляет историческую Политику конфиденциальности ООО "Latnet".

Ответ был полезен?

Служба поддержки клиентов

Позвони и узнай больше!

1601