VEIKSMĪGI PĀRVALDĪTAI BIZNESA SAZIŅAI

Izmantojiet iespēju pieslēgt un izmēģināt Viedo zvanu pārvaldnieku bez maksas.

Vienmēr sasniedzami

VIEDAIS ZVANU PĀRVALDNIEKS

Viedais zvanu pārvaldnieks nodrošina biznesa līmeņa saziņu ar klientiem un sakārto komunikāciju pašā uzņēmumā. Pakalpojums rūpējas, lai neatkarīgi no darba laika un citiem ārējiem apstākļiem, Jūsu uzņēmums būtu sasniedzams vienmēr.

Vairāk par pakalpojumu šeit.

Bizness EEZ valstīs?

BIZNESS NEPAZĪST ROBEŽAS

Izmantojot Bites Biznesa tarifu plānus, bez papildu maksas ir iespējams gan zvanīt, sūtīt SMS un lietot internetu 35 Eiropas Ekonomiskās zonas (EEZ) vastīs, gan no Latvijas sazināties ar kolēģiem un klientiem, kuri izmanto Eiropas valstu operatoru pieslēgumus.

Vairāk par pakalpojumu šeit.

Bizness ārpus EEZ?

SAZIŅA NVS VALSTĪS UN GRUZIJĀ

Bite zina, ka NVS valstis piedāvā lielus biznesa izaicinājumus. Tādēļ Bites Biznesa tarifu plānos ir iekļauta iespēja noteiktā apjomā zvanīt un rakstīt SMS no Latvijas uz NVS valstīm un Gruziju (Bitei draudzīgajos mobilo operatoru tīklos), kā arī atrodoties NVS valstīs vai Gruzijā.

Vairāk par pakalpojumu šeit.

Darbs neapstājas birojā

MICROSOFT OFFICE 365

Pilnīga brīvība un mobilitāte darbā! 24/7 piekļuve dokumentiem un Microsoft Office programmatūrai un video konferenču organizēšanas iespējas ar Skype for Business, ļauj īstenot biznesa mērķus ērti, ātri un efektīvi.

Vairāk par pakalpojumu šeit.

Internets bez pārsteigumiem

ANTIVĪRUSS

Antivīruss palīdzēs novērst inficētu datu piekļuvi telefonam un pabrīdinās par iespējamajiem draudiem, ja saskarsieties ar nedrošiem failiem internetā.

Vairāk par pakalpojumu šeit.

Plaisa, kas neļauj strādāt?

EKRĀNA APDROŠINĀŠANA

Telefonu ekrāni plīst gan birojā, gan fiziskā darbā! Bite piedāvā Jūsu uzņēmuma jauniegādāto telefonu ekrāna apdrošināšanu - pirmo reizi, iegādājoties telefonu ar kādu no Bites Biznesa tarifu plāniem, saņemiet ekrāna apdrošināšanu uz 1 mēnesi bez maksas.

Vairāk par pakalpojumu šeit.

Bizness sauc ceļā?

CEĻOJUMU APDROŠINĀŠANA

Izvēlieties drošus biznesa ceļojumus bez negaidītām izmaksām! Vērtīga Jūsu un uzņēmuma darbinieku ceļojumu apdrošināšana ir vienas īsziņas attālumā. Iepazīstiet Compensa ceļojumu apdrošināšanu Bites Biznesa klientiem.

Vairāk par pakalpojumu šeit.

Būtiskākais netērē internetu

NEIEROBEŽOTS INTERNETS APLIKĀCIJĀM

Neierobežojiet saziņas brīvību sev un uzņēmuma darbiniekiem! Pirmo reizi pieslēdzot kādu no Bites Biznesa tarifu plāniem, aplikācijas Facebook, WhatsApp, Twitter, Delfi.lv, Draugiem.lv un Waze varēsiet lietot bez interneta uzskaites līdz pat 3 mēnešiem bez papildu maksas.

Vairāk par pakalpojumu šeit.

Darījumi notiek internetā

PLAŠS 4G INTERNETS

4G internets piešķir ātrumu nopietniem darbiem arī ārpus biroja. Bites 4G interneta tīkls spēj nodrošināt kvalitatīvu internetu arī straujajā interneta patēriņa pieauguma laikā. Izmantojiet interneta priekšrocības telefonā, lai kurā Latvijas vietā Jūs atrastos.

upUz augšu