• Komunikācijas tehnoloģiju risinājumi caurvij ikvienu mūsu uzņēmuma procesu, tādēļ “DPD Latvija” tie ļoti palīdz pārmaiņu un adaptēšanās maratonā. Stabils Bites interneta pieslēgums ir atbildīgs par tādiem nozīmīgiem darba procesiem kā klientu apkalpošana e-pastu saziņā un digitālajās platformās, kur notiek sūtījumu noformēšana.

    Sūtījumu piegādes kompānija “DPD Latvija”

  • Pēdējo gadu laikā esam sākuši arvien vairāk izmantot mākoņpakalpojumos bāzētu datu uzglabāšanu, līdz ar to ir pieaugušas prasības pret datu pārraidi, kur nepieciešams kvalitatīvs interneta pieslēgums ar garantētu datu pārraides ātrumu ikvienā vietā, laikā un arī no mobilajām ierīcēm, un Bite to nodrošina profesionālā līmenī.

    Nekustamo īpašumu attīstītājs “Merks”

  • Brīdī, kad īpaši liela uzmanība jāvelta uzņēmuma darbības nodrošināšanai un jaunu produktu ieviešanai tirgū, ir ļoti svarīgi sastrādāties ar tādiem profesionāļiem kā Bite, kas ne tikai piegādā plaša spektra augstākās kvalitātes risinājumus, bet arī sniedz nozīmīgu atbalstu uzņēmuma darbībā. Tādējādi uzņēmējs var fokusēties tikai uz biznesu.

    Pārtikas ražotājs “Milzu”

  • Bites Mass SMS ir praktisks atbalsts, kas ir īpaši svarīgi būvnieku ikdienā. Tiklīdz būvdarbu vadītājs saņem piegādi, viņam atnāk arī īsziņa, informējot par sūtījuma saturu, – kādi būvmateriāli piegādāti, cik daudz u. tml. Atbildot uz šo automātisko īsziņu, būvdarbu vadītājs uzreiz var būt operatīvā saziņā ar ražotnēm, vai nu pieņemot sūtījumu, vai informējot par iztrūkumiem.

    Inženierbūvju celtniecības uzņēmums “Tilts”

  • Es esmu pārliecināts, ka katrs zvans ir nozīmīgs, tāpēc esam izvēlējušies Viedo zvanu pārvaldnieku. Tādējādi novēršam situāciju, ka uzņēmumu nevar sazvanīt. Ja darbinieks, kam klients zvana uz kopējo klientu servisa numuru, laikus neatbild, zvans tiek pārvirzīts uz kādu no darbinieku mobilajiem tālruņiem. Tā izvairāmies no neatbildētajiem zvaniem, kas ir viens no kvalitatīvas klientu apkalpošanas pamatiem. Jāsaka, ka kopumā krīzes laiku esam pavadījuši, domājot ne tikai par dažādu procesu efektivizēšanu, bet arī par tālāku uzņēmuma attīstību, kur ļoti palīdz kompetents sadarbības partneris — Bite.

    Pārtikas ražotājs “Saldus Maiznieks”

jQuery( "#paragraph-28171" ).remove();