Interneta tarifu plānu apraksts

KĀ TAS STRĀDĀ?

Kā zināt to, kāds datu apjoms man būtu vispiemērotākais?

Kā pieslēgt internetu

Internetā
Jebkuru no mūsu piedāvātajiem interneta plāniem vari pieslēgt piesakoties tam internetā. Tādā gadījumā mēs ar kurjeru Tev piegādāsim visu nepieciešamo interneta lietošanai bez maksas. SIM karti, rūteri un / vai planšeti, ja būsi izvēlējies tādu iegādāties.

Salonā

Ja gribi aptaustīt savu jauno planšeti dzīvē, vai vienkārši jūties ērtāk,kārtojot formalitātes dzīvajā, mobilo internetu vari pieslēgt arī Bites salonā, kur mūsu konsultanti palīdzēs Tev izvēlēties visaktuālāko piedāvājumu un sagatavos Tavu jauno ierīci pilnvērtīgai interneta lietošanai. Atrodi sev tuvāko Bites salonu šeit.

Tests

Neesi vēl drošs, vai Bites internets ir Tev piemērotākais - nav problēmu - piesakies bezmaksas 7 dienu testam internetā un izbaudi Bite Mājas interneta sniegtās iespējas.

Ja gadījumā izlemsi, ka Bites internets īsti nav tas, kas Tev nepieciešams, tad tad 7 dienu laikā Tev būs jādodas uz Bites salonu, lai atgrieztu bezmaksas testa veikšanai saņemto rūteri. Atceries, lai atgrieztu rūteri, tam ir jābūt pilnā komplektācijā (ar iepakojumu un citiem piederumiem) un nevainojamā tehniskajā un vizuālajā stāvoklī, jeb, citiem vārdiem, tieši tādam kādu Tu no mums to saņēmi. Testa ietvaros, atsakoties no pieslēguma 7 dienu laikā, līgums tiks pilnībā izbeigts.

Ja testa periodā ar visu būsi apmierināts un vēlēsies internetu izmantot arī turpmāk, Tev nekas papildus nebūs jādara vai jāpiesaka - sākoties 8. dienai, uz Tevi pilnā apjomā tiks attiecināti noslēgtā līguma noteikumi.  
Līdz ar to, ja 7 dienu laikā testa ierīci nebūsi atgriezis tuvākajā Bites salonā, sākoties 8. dienai, mēs uzskatīsim, ka Tu esi pieņēmis lēmumu paturēt ierīci un apņemies ievērot nomaksas noteikumus.

Sīkāk par pakalpojumu

Papildu dati
Gadījumā, ja būsi iztērējis visus tarifu plānā iekļautos datus, ierīces ekrānā par to saņemsi paziņojumu un Tev tiks dota iespēja iegādāties papildu internet apjomu. Ja lieto tarifu plānu Internets 10 GB vai Internets 25 GB, tad papildu 5 GB, kas  darbosies līdz mēneša beigām, būs pieejami par 3 EUR. Savukārt, ja esi izvēlējies tarifu plānu Mega+, tad papildu 10 GB, kas strādās līdz plāna ikmēneša atjaunošanās datumam, varēsi papildināt par 3 EUR. Brīdinājuma SMS par iekļauto datu iztērēšanu saņemsi arī uz kontakttelefonu, kuru esi norādījis, slēdzot līgumu. 

Papildu datus vari pieslēgt vairākkārt, bet tomēr, ja jūti, ka papildu datus nākas pasūtīt bieži, apsver iespēju pāriet uz lielāku plānu. 

Maksa par papildu datiem tiks pieskaitīta Tava mobilā interneta pieslēguma rēķinam. Ja papildu datu apjoms netiks iztērēts līdz tā darbības laika beigām – uz nākamo periodu tie nepārcelies.

Citi tarifi
Ar mobilā interneta tarifiem Internets 10 GB, Internets 25 GB, Bite Mega+ Tev ir iespējams zvanīt, saņemt zvanus, sūtīt SMS un saņemt SMS. 

Maksa par izejošo zvanu Latvijā uz Bite, Tele2, LMT un Tet tīkliem – 0.11 €/min, SMS 0.06 €/SMS, 0.21 €/MMS 

Tarifu plānu maiņa
Ja gadījumā jūti, ka Tevis šobrīd izvēlētais tarifu plāns Tev nav pats piemērotākais, to vienmēr vari nomainīt vai nu manabite.lv mājaslapā vai zvanot 1601. Izvēloties augstāku tarifu plānu, tas stāsies spēkā uzreiz.

Izvēloties zemāku tarifu plānu, tas stāsies spēkā no nākamā mēneša pirmā datuma un līdz šī mēneša beigām Tev lietošanai paliks pašreizējais plāns.

Izņēmumi mobilā interneta tarifa plāna maiņas gadījumos:
Ja Tu esi Start, Mini, Standard vai Pro tarifu plāna lietotājs un mainīsi to uz kādu no jaunajiem tarifu plāniem (Bite 10 GB (2018), Bite 25 GB (2018), Bite Mega+ (2018) internets vai Mājas internets), jaunais tarifa plāns stāsies spēkā uzreiz.
Savukārt, ja Tu esi Bite Internets 10 GB, Bite Internets 25 GB, Bite Internets 80 GB vai BITE MEGA Internets lietotājs un šo tarifa plānu esi pieslēdzis laika posmā no 24.11.2015. līdz 28.02.2018., tad, mainot esošo plānu uz kādu no jaunajiem tarifu plāniem (Bite 10 GB (2018), Bite 25 GB (2018), Bite Mega+ (2018) internets vai Mājas internets), jaunais tarifa plāns stāsies spēkā ar nākamā mēneša pirmo datumu.

Par tarifu plānu Bite Mājas internets
Bite Mājas interneta plāns piedāvā izmantot internetu bez apjoma ierobežojumiem. Tāpat kā uz citiem Bites tarifu plāniem, arī uz Bite Mājas internet plānu attiecas Godīgas lietošanas politika. Bites internets nav paredzēts specializēto pakalpojumu saņemšanai, piemēram, interneta plānus aizliegts izmantot, lai skatītos Interneta Protokola televīziju (IPTV), augstās izšķirtspējas videokonferences.

Ekrāna apdrošināšana

Apdrošināšanu ir iespējams saņemt jaunas planšetes iegādes brīdī un tā attieksies uz nejaušiem mehāniskiem ekrāna bojājumiem.
Ar Bites interneta plāniem Internets 10 GB, Internets 25 GB, MEGA+, Mājas internets Tu saņemsi ekrāna apdrošināšanu uz 1 mēnesi bez maksas. Tu vari parūpēties par savas planšetes ekrāna drošību arī pēc bezmaksas apdrošināšanas termiņa beigām par 2 EUR/mēnesī.
Ekrāna apdrošināšana ir pieejama tikai ar planšetēm.
Ja gadīsies ekrānu nejauši saplēst, zvani uz tālruņa numuru 1601, spied taustiņu “5” un piesaki negadījumu.
Apdrošināšanas kopējais termiņš nepārsniegs 48 mēnešus kopš planšetes iegādes brīža. Apdrošināšanas ietvaros apdrošināts tiek tikai planšetes ekrāna (bet ne citas planšetes daļas) nejaušs mehānisks bojājums, ja tā vērtība nepārsniedz 500 EUR. Par bojājumu netiek uzskatīts skrāpējums, švīka un cits nebūtisks estētisks defekts. Ja ekrāna bojājuma gadījumā tiek bojāta cita detaļa, tās maiņa notiek par papildus maksu, par to iepriekš Tevi brīdinot. Divu kalendāro gadu laikā bojājot ekrānu divreiz, apdrošināšana beidz darboties. Protams, ikmēneša maksu par apdrošināšanu turpmāk neprasīsim. 
Vienam mobilā interneta numuram ir iespējams piesaistīt vienu jauniegādātu planšetes apdrošināšanu. Atlaide apdrošināšanas maksai pieejama tikai vienu reizi interneta numura izmantošanas laikā. Gadījumā, ja interneta numurs ir atslēgts ilgāk par vienu mēnesi, apdrošināšana tiek automātiski atslēgta ar tekošā mēneša pēdējo dienu.
Tu vari atteikties no apdrošināšanas jebkurā brīdī, izmantojot manabite.lv pašapkalpošanās mājaslapu, vai sūtot SMS no interneta plāna numura “STOP EKRANS” uz 1600, un ar tekošā mēneša pēdējo dienu apdrošināšanas tiks atslēgta. Atslēdzot apdrošināšanu, atjaunot to konkrētai planšetei nav iespējams.

Pilni apdrošināšanas noteikumi

Antivīruss

Pakalpojums Antivīruss palīdzēs novērst inficētu datu piekļuvi ierīcēm, kuras pieslēdzas Internetam izmantojot Bite Interneta pieslēgumus un pabrīdinās par iespējamajiem draudiem, ja saskarsies ar nedrošiem failiem internetā. 
Laikā, kuru klients pavadīs tīmeklī, Antivīruss veiks šādas darbības: 
•    palīdzēs novērst drošības draudus no dažādām bīstamām vietnēm:
kas satur ļaunprātīgu programmatūru, cenšoties kaitēt planšetei/datoram vai piekļūstot datiem bez atļaujas, 
kas izliekas par e-komercijas vietnēm un mēģina iegūt personīgo informāciju, kas saistīta ar maksājumu veikšanu,  
kas pārņem kontroli pār planšeti/datoru un izmanto to nelikumīgām darbībām, piemēram, uzbrukumiem citām ierīcēm. 
•    palīdzēs novērst mēģinājumus lejupielādēt failus, kas potenciāli inficēti ar vīrusu; 
•    uzmanīs un brīdinās par citiem iespējamajiem drošības draudiem internetā.
•    Pakalpojumu var atslēgt jebkurā brīdī, pašapkalpošanās portālā manabite.lv vai jebkurā Bites salonā. Atslēdzot Antivīrusa pakalpojumu, tas būs spēkā līdz attiecīgā mēneša beigām un, gadījumā, ja ir sācies maksas periods, par to tiks iekasēta pilna mēneša maksa - 1,50 EUR/mēn.

Vai atbilde bija noderīga?

Klientu atbalsts

Zvani un uzzini vairāk!

1601